En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Yangın, maddenin ısı ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan yanma reaksiyonlarının neden olduğu doğal afettir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı haza sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken parçerge.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin şerik noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari kuruluşsı başta geçmek üzere yararlanma amacına ve kullanan nefer sayısına için tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşırı insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu alışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized birli necessary are stored on your browser birli they are essential for the working of basic functionalities of the website.

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

çatı ciğerlerinde kadeh veya metal sandık olan elan yavaş ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın bapsı Adana verişiniz bağırsakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının usturuplu standartlara ve yönetmeliklere iyi olup olmadığını yakalamak için etiket Yangın Kapısı ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yangın kapıları tek acil durumlarda binadan kaçışı sağlamak değil, aynı zamanda yangın kabil durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabilinden yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu kapılar özelliklerine için yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Duman sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedili çıkış kapıları olarak da andaçlan bu kapıların kullanmaı takkadak yalnız her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını mukannen bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin vusul süresine derece çağ kazanmanızı sağlar.

Yangın kapısı AR-GE mühendislerimiz ve layihamcılarımız ; Yangına dayanıklı baplarda dikkat edilmesi gereken dizayn detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Yangın vakaları birokkalı strüktürda en yangın kapısı kesif alınlaşılan ve önemli tehlikelere usul harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin sağlanması ammaçlanır.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 Yangın Kapısı grup hareketsiz kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik nakliye avantajları esenlamaktadır.

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçünlü panik pas, kötü sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine gereğince kilitli şube, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

Report this wiki page